Ontdek hier de 5 beste Dyson stofzuigers van 2022!

Dyson Big Ball Parquet 2

 

Een Dyson stofzuiger is een stofzuiger waar de meeste mensen van dromen. Dit komt omdat Dyson een prachtig ontwerp aanbiedt en stofzuigers heeft van een uitmuntende kwaliteit. Dyson biedt een breed aanbod aan van stofzuigers die voor iedereen geschikt zijn. Zo hebben ze een traditionele stofzuiger, stofzuigers zonder steel, een robotstofzuiger, en stofzuigers zonder zak. Omdat we ons voor kunnen stellen dat het maken van een keus lastig kan zijn met zoveel aanbod hebben wij voor jou al het zoekwerk gedaan. We hebben de stofzuigers vergeleken en hieruit een top 5 samengesteld van de beste Dyson stofzuigers van 2022. Ben je benieuwd welke stofzuiger het beste past bij jou? Dit kan van een aantal factoren afhangen. Heb jij bijvoorbeeld huisdieren, een vloerkleed of een huis met veel trappen? Dit zijn allemaal punten om rekening mee te houden. Lees snel verder om erachter te komen welke stofzuiger bij jouw situatie past!

Waar letten wij op bij het selecteren van de beste producten?

Huishoudinfo.nl kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan de prijs en kwaliteit beoordeling . Wij vinden de mening van klanten heel belangrijk en daarom staat die mening bij ons centraal. Wij baseren ons advies daarom dus ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise samen met jouw specifieke ervaring, is de perfecte combinatie voor een goede product vergelijking!

Wat goed is om te weten:  de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten en de verschillende kleurcombinaties te zien.

De beste Dyson stofzuigers

Beste Dyson allround stofzuiger van 2022 –  Dyson V8 Absolute – Steelstofzuiger

Beste Dyson snoerloze steelstofzuiger – Dyson Big Ball Multi floor 2 – Stofzuiger zonder zak

Beste Dyson zakloze slede stofzuiger  – Dyson V8 Absolute – Steelstofzuiger

Uit ons onderzoek is gebleken dat de Dyson V8 Absolute Steelstofzuiger de best keuze is. Hij komt ontzettend goed uit de verf omdat hij van alle gemakken is voorzien, compact is en een enorm krachtige motor heeft. Dyson is niet het goedkoopste merk, maar het is er wel een van de beste kwaliteit. Je haalt er een absolute krachtpatser mee in huis waarbij rondslingerend stof geen schijn van kans meer maakt!

1

Dyson Big Ball Multi floor

De Dyson Big Ball Multi Floor 2 – Stofzuiger zonder zak is ideaal voor een huis met voornamelijk harde vloeren. De stofzuiger heeft namelijk een erg sterke prestatie voor stofopname op harde vloeren, maar kan ook prima gebruikt worden voor het stofzuigen van een tapijt. Heb je een stofallergie... [volledige beschrijving lezen]
Wat vonden wij positief
 • +5 jaar garantie
 • +Astma- en allergievriendelijk
 • +De stofzuiger word geleverd met bijbehorende accessoires
Check de prijs
2

Dyson V8 Absolute - Steelstofzuiger

De Dyson V8 Absolute+ biedt tot wel 40 minuten krachtige Dyson zuigkracht. Met extra vloerzuigmonden waarmee de Dyson V8 Absolute+ vuil op verschillende vloertypen en oppervlakken aankan. Je kunt het apparaat hygiënisch legen van het stofreservoir. Je hoeft het vuil dus niet aan te raken. Trek eenv... [volledige beschrijving lezen]
Wat vonden wij positief
 • +Hoge zuigkracht
 • +Speciaal ontworpen accessoire voor moeilijk bereikbare plekken
 • +Beschikt over een volledig hermetisch filtratiesysteem
Check de prijs
3

Dyson Big Ball Parquet 2 - Stofzuiger zonder zak

De Dyson Big Ball Parquet 2 is de echte hulpmiddel voor jouw huis. Deze Dyson Big Ball Parquet beschikt over een vloerzuigmond die zich automatisch aanpast aan om alle vloertypen zo optimaal mogelijk te reinigen. De stofzuiger zet zich automatisch rechtop en heeft een hygïenisch te legen stofresevo... [volledige beschrijving lezen]
Wat vonden wij positief
 • +Flexibele paketborstel
 • +Stille stofzuiger
 • +Flexibele 360 graden buis
Check de prijs
4

Dyson 360 Heurist - Robotstofzuiger

De Dyson 360 Heurist ™ -robotstofzuiger heeft een hoge zuigkracht om je huis schoon te maken. Het intelligente vision-systeem helpt hem te navigeren, zodat de robot altijd weet waar hij zich in de kamer bevindt. Time-of-flight-sensoren meten afstanden om te helpen bij het maken van een kaart van u... [volledige beschrijving lezen]
Wat vonden wij positief
 • +Kan over drempels
 • +Aan te sturen via app
 • +Automatisch opladen
Check de prijs
5

Dyson V11 ABSOLUTE EXTRA PRO

De juiste reinigingsstand voor de juiste taak Drie reinigingsstanden, geoptimaliseerd voor uiteenlopende taken. De juiste balans tussen vermogen en gebruiksduur, waar u die nodig hebt. Grondige reiniging van vloeren en tapijten Een geïntegreerde digitale motor roteert de borstel tot 60 keer per sec... [volledige beschrijving lezen]
Wat vonden wij positief
 • +Vrijstaand oplaadstation
 • +Extra Click-in batterij
Cons
 • -Prijzig
Check de prijs

Wat is een Dyson stofzuiger?

De Dyson stofzuigers behoren tot de beste op de markt. Daarbij zijn de Dyson stofzuigers zo ontworpen dat ze unieke kenmerken hebben waardoor ze extra opvallen en uniek zijn. Het zijn stofzuigers met een uitstekende zuigkracht, een goed filtersysteem en de lengte van het snoer is voor ieder huishouden goed. Stofzuig je liever zonder snoer? Dan hebben ze zelfs snoerloze stofzuigers! Over het algemeen bieden Dyson stofzuigers veel waar voor hun geld en zijn ze een geweldige investering voor iedereen die op zoek is naar een stofzuiger van hoge kwaliteit.

Verschillende soorten dyson stofzuigers

Draadloze stofzuiger

Ken je dat probleem? Dat je met het snoer van de stofzuiger overal achter blijft hangen, de stoelpoot of achter de bank of onder de deuren? Dit probleem kan eenvoudig verholpen worden door het gebruik van een steelstofzuiger.
De draadloze stofzuigers oftewel de steelstofzuigers van Dyson zijn erg populair! Je kan in een rap tempo je hele huis door, zonder te hoeven wisselen van stopcontact. Vooral met meerdere verdiepingen is dit een hele uitkomst, want je hoeft niet van boven naar beneden en weer van beneden naar boven om te wisselen van stopcontact. Draadloze stofzuigers hebben bijvoorbeeld een Lcd-scherm welke de gebruiksduur en prestaties aantoont, zodat batterijniveau en waarschuwingen bij blokkades inzichtelijk worden. Ook beschikken sommige over een lichtstraal welke over de vloer schijnt om onzichtbaar stof zichtbaar maakt.

Robot stofzuiger

Wil jij voor luxe gaan en de stofzuiger al het werk uit handen laten nemen? Dan zit je goed met een robotstofzuiger. Deze stofzuiger is voorzien van een intelligente vision- systeem waardoor hij altijd weet waar hij zich bevindt in de kamer. Met behulp van time-of-flight sensoren worden de afstanden gemeten in de kamer waardoor de robot een kaart van je huis maakt. Het krachtige zuigsysteem zorgt voor een schone vloer en de borstelstaaf over de volle breedte zorgt ervoor dat er geen stukjes worden overgeslagen. En omdat de robot stofzuiger van Dyson is verbonden met een handige app, kan je hem zelfs vanuit een andere locatie bedienen. Zo ben je altijd verzekerd van een schone vloer, zelfs wanneer je niet thuis bent!

Sledestofzuiger

Dyson stofzuigers zijn er in allerlei soorten, maten en specifieke kenmerken. Met een Dyson stofzuiger kan je alle kanten op en kies je een stofzuiger uit die geheel past bij jouw wensen. Met een slede stofzuiger van Dyson maak je een goede keuze, de zogeheten “Big ball parquet” is geschikt voor houten vloeren of het type “Multi Floor” kies je voor verschillende vloertypes. Maar ook aan huishoudens met huisdieren is gedacht, zo zijn deze stofzuigers makkelijk uit te breiden met een enorm aanbod voor accessoires.

Dyson stofzuiger kopen? Houdt hier rekening mee

Dyson laserstofzuigers

Als je op zoek bent naar de beste stofzuiger voor in huis dan is Dyson een prima optie. Hun unieke ontwerp, samen met de uitmuntende zuigkracht en uitgesproken vormgeving maken ze tot de beste op de markt. Bovendien is hun klantenservice altijd beschikbaar om u te helpen met eventuele problemen met uw stofzuiger. Dus of je nu van plan bent een nieuwe of gebruikte stofzuiger te kopen, bekijk zeker de selectie van Dyson!

Diepe reiniging voor het hele huis

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve en krachtige stofzuiger die elk hoekje van je huis grondig kan reinigen, dan is Dyson de perfecte keuze! Deze stofzuiger laat je ruimte er niet alleen geweldig uitzien en ruiken, maar de zuigkracht is zo krachtig dat zelfs het kleinste vuil en dierenharen worden verwijderd! Bovendien is het apparaat zeer gebruiksvriendelijk – perfect voor alle huishoudens.

Dagelijkse, snelle reiniging

Het is niet nodig om meerdere keren per dag schoon te maken – met een Dyson stofzuiger geef je je woning elke dag een goede reiniging! Het assortiment stofzuigers van dit merk geeft een breed spectrum aan verschillende behoeften en vereisten. Van krachtige rechtopstaande modellen tot draadloze handheld stofzuigers, er is voor elk wat wils. Bovendien kunnen hulpstukken zoals spleetmondstuk en meubelmondstuk het werk nog gemakkelijker maken. Voor mensen die weinig ruimte hebben, is het draadloze ontwerp perfect omdat het niet veel ruimte in beslag neemt op de vloer. En last but not least, schoonmaken is niet moeilijk als je één van deze krachtige machines tot je beschikking hebt!

Huizen met huisdieren

Het schoonmaken van huizen met haren van huisdieren kan een ontmoedigende taak zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Er zijn verschillende stofzuigers op de markt die het schoonmaken van bacterien, allergenen en het verwijderen van microscopisch kleine deeltjes welke verspreid worden door dieren, een fluitje van een cent maken. Hand- snoerloze en gerobotiseerde reinigers hebben allemaal speciale functies die het schoonmaken efficiënter en gemakkelijker maken.

De draadloze stofzuiger heeft ook hulpstukken voor het eenvoudig reinigen van trappen of krappe plekken. En tot slot is een robotstofzuiger perfect voor mensen die snel en moeiteloos grote oppervlakken willen schoonmaken – deze zijn ook perfect voor huishoudens met huisdieren!

 

FAQ

Is Dyson goed voor het haar van huisdieren?
Dyson biedt een uitgebreid assortiment aan en heeft ook rekening gehouden met huishoudens die huisdieren in huis hebben. Zo zijn er speciale mondstukken die je op de stofzuiger kan klikken die het haar van dieren perfect opzuigt.
Sommige Dyson stofzuigers maken wel een hard geluid, maar dat valt meestal wel mee. De hoeveelheid geluid die door verschillende modellen wordt geproduceerd, kan variëren, maar gemiddeld zal de stofzuiger stil zijn voor de gemiddelde persoon. Tenzij je een bijzonder gevoelig gehoor hebt of in een extreem lawaaierige omgeving woont, zal de gemiddelde persoon geen last hebben van het geluidsniveau van een Dyson-stofzuiger.
Ja, je kunt een Dyson stofzuiger schoonmaken met water. Veel mensen zweren bij het gebruik van water om hun Dyson schoon te maken, omdat het zacht is voor de machine en de stofzuiger er als nieuw uit laat zien. Vermijd het gebruik van reinigingsmiddelen die agressieve chemicaliën of alcohol bevatten, aangezien deze uw Dyson zullen beschadigen. Let op: een Dyston stofzuiger is niet geschikt om water op te zuigen!
Ja, Dyson kan op tapijten worden gebruikt, mits je over het juiste filter beschikt. Om Dyson op tapijten te gebruiken, moet je er eerst voor zorgen dat jouw stofzuiger een HEPA-filter heeft. Als je stofzuiger minder dan twee jaar oud is en een HEPA-filter heeft, kan hij waarschijnlijk tapijten aan. Lees altijd de instructies die bij uw stofzuiger worden geleverd voordat je deze gebruikt.
Het is zeker de moeite waard om een stofzuiger van Dyson te laten repareren als hij kapot is gegaan. Er wordt een 2 jarige fabrieksgarantie afgegeven vanaf de aankoopdatum. Daarnaast is een stofzuiger van het merk Dyson best duur en daarvan wordt verwacht dat het lang meegaat. Onderhoudt je stofzuiger daarom ook op de juiste manier.
Een stofzuiger gaat gemakkelijk jaren mee als hij goed wordt onderhouden. Door de filters en de zak eens per maand te reinigen, blijft je stofzuiger soepel werken. Ook het regelmatig controleren van de riemspanning en rollagers verlengt de levensduur van je machine.
Dyson raadt aan om de batterij in je stofzuiger elke drie jaar of 18.000 keer te vervangen. Dus als je je stofzuiger drie jaar hebt gehad en nog garantie hebt, dan kun je een gratis vervangende accu krijgen. Raadpleeg echter altijd de website van de fabrikant voor meer informatie voordat je een nieuwe batterij/accu aanschaft, aangezien verschillende modellen verschillende tijdschema's hebben voor wanneer ze moeten worden vervangen.
Ja, de Dyson V15 is perfect voor dierenharen. Het heeft een krachtige motor die helpt bij het snel en gemakkelijk opzuigen van dierenharen. Bovendien kun je je tijdens het schoonmaken verplaatsen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over slepende kabels, omdat hij snoerloos is.
De batterij in een Dyson-stofzuiger gaat doorgaans tot 25 minuten mee als hij volledig is opgeladen. Je kunt het beste je stofzuiger na elk gebruik aansluiten en een nacht laten opladen.
Ja, het is zeker de moeite waard om een Dyson stofzuiger aan te schaffen. Niet alleen is het merk bekend en populair, maar veel mensen die dit specifieke model hebben gekocht zweren erbij. Met name de zuigkracht wordt als fenomenaal beschouwd en klanten houden van het lichte gewicht van de machine. Daarnaast zijn er een aantal features die je leven zogenaamd makkelijker maken, zoals een diersensor. De prijs-kwaliteitverhouding van de stofzuiger valt dan ook niet te ontkennen.