Ontdek hier de 5 beste Philips stofzuigers van 2022!

Philips PowerPro Compact FC9330

 

De stofzuigers van Philips zijn erg populair en het aanbod wat Philips heeft is enorm.
De Philips stofzuigers zijn van hoge kwaliteit en het is dan ook niet verassend dat je met een stofzuiger van Philips binnen no-time je hele huis weer spik en span hebt.
Philips heeft diverse stofzuigers in het assortiment. Zo hebben ze stofzuigers met of zonder zak, steelstofzuigers en kruimeldieven. Omdat de meeste stofzuigers worden geleverd met diverse accessoires, wordt stofzuigen een fluitje van een cent. We hebben voor jou de 5 beste stofzuigers van Philips op een rijtje gezet om zo de keus wat makkelijker te maken.

 

Waar letten wij op bij het selecteren van de beste producten?

Huishoudinfo.nl kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan de prijs en kwaliteit beoordeling . Wij vinden de mening van klanten heel belangrijk en daarom staat die mening bij ons centraal. Wij baseren ons advies daarom dus ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise samen met jouw specifieke ervaring, is de perfecte combinatie voor een goede product vergelijking!

Wat goed is om te weten:  de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten en de verschillende kleurcombinaties te zien.

1

Philips PowerPro Compact FC9331/09

Krijg continu een hoge zuigkracht dankzij de PowerCyclone 5-technologie van de Philips PowerPro Compact stofzuiger zonder zak. De krachtige en efficiente 900W motor zorgt voor een stofopname van 99,9%*. De stofemmer is speciaal ontworpen om eenvoudig en hygiënisch met één hand te legen. Stofwolke... [volledige beschrijving lezen]
Wat vonden wij positief
 • +99,9% stofopname
 • +Accessoires meegeleverd
 • +Filtratieniveau: Niveau HEPA 13
Check de prijs
2

Philips PowerPro Compact FC9330

De PowerPro Compact stofzuiger zonder zak levert een continue hoge zuigkracht dankzij de PowerCyclone 5-technologie. De krachtige en efficiente 900W motor van de Philips PowerPro Compact FC9330/09 – Stofzuiger zonder zak zorgt voor een stofopname van 99,9%. De stofemmer is speciaal ontworpen o... [volledige beschrijving lezen]
Wat vonden wij positief
 • +Allergiefilter
 • +Geleverd met diverse accessoires
Cons
 • -Relatief luid
Check de prijs
3

Wat vonden wij positief
 • +Laag geluidsniveau
 • +Groot bereik van 12 meter
 • +Ideaal voor gezinnen met huisdieren
Check de prijs
4

Philips PowerGo FC8244

De Philips PowerGo-stofzuiger heeft efficiënte motor en maakt perfect schoon. Houd de lucht in jouw huis schoon en gezond met ons allergiefilter dat 99,9%+ van alle schadelijke deeltjes opvangt. De Philips PowerGo FC8244/09 – Stofzuiger met zak die ideaal is voor een huis met voornamelijk har... [volledige beschrijving lezen]
Wat vonden wij positief
 • +Clean Air-filtersysteem
 • +Grote capaciteit van 3 liter
 • +Instelbare zuigkracht
Check de prijs
5

Krijg optimale schoonmaakprestaties door de hygiënische stofverwijdering. De krachtige en efficiente 900W motor van de Philips Performer Active stofzuiger met zak zorgt voor een stofopname van 99,9%. De AirFlowMax-technologie zorgt voor langer behoud van een optimale zuigkracht. Door de hoge zuigkr... [volledige beschrijving lezen]
Wat vonden wij positief
 • +TriActive+ mondstuk reinigt in 3 richtingen
 • +Zachte bumper
 • +Allergy H13 allergiefilter
Check de prijs

Wat is een Philips stofzuiger?

Philips heeft diverse soorten stofzuigers in het assortiment, we zetten ze voor jou op een rijtje.

Stofzuigers met zak

Je kiest een stofzuiger met zak van Philips als je gaat voor een diepe en grondige reiniging. Dankzij gepatenteerde Air flow Max technologie krijg je met deze Philips stofzuigers de beste schoonmaakprestaties. En een perfect schoonmaakresultaat streven we allemaal naar toch?

Stofzuigers zonder zak

De stofzuigers zonder zak zijn erg populair, vooral voor mensen die last hebben van een stofallergie is dit een goede optie om te overwegen. Ook deze stofzuigers van Philips kennen een grondige en diepe reiniging en leveren daarnaast ook uitstekende schoonmaakprestaties dankzij gepatenteerde Power Cyclon technologie.

Snoerloze steelstofzuiger

Deze stofzuiger is voor het snelle werk. Snel, eenvoudig en draadloos stofzuigen. En wil je nou echt het luxe gevoel ervaren dan heeft Philips voor jou een steelstofzuiger inclusief dweilfunctie.

Kruimelzuigers

De kruimelzuigers van Philips zijn voor een effectieve reiniging en je pakt hem snel uit de kast. Doordat ze beschikken over een Li-Ion batterij kennen ze een lange gebruiksduur. En dankzij het dubbele stoffilter gaan ze voor langdurige prestaties.
Naast de Philips stofzuigers zijn er nog diverse accessoires zoals filters, mondstukken en zakken te koop zo ben jij altijd voorzien van de beste kwaliteit en haal jij het maximale uit je Philips stofzuiger.

Waarom een Philips stofzuiger kopen?

Als je kiest voor een Philips stofzuigers, dan ga je voor kwaliteit. Philips springt er op het gebied van stofzuigers bovenuit. Ze zijn al jarenlang een topmerk voor stofzuigers en blijven zich verbeteren en ontwikkelen. Zo is er niet meer alleen een traditionele stofzuiger met zak, maar kan je nu ook terecht bij Philips voor stofzuigers zonder zak, steelstofzuigers, draadloze stofzuiger, kruimeldieven, en zelfs robotstofzuigers. Daarnaast zijn ze ook servicegericht, mocht er onverhoopt iets met je stofzuiger gebeuren of hij gaat defect, dan wordt het kosteloos binnen de garantieperiode voor je opgelost door een nieuwe stofzuiger op te sturen of hem kosteloos te repareren. Fijn idee, want een goede stofzuiger is vaak een behoorlijke uitgave en hier wil je dus wel jarenlang plezier van beleven.

Philips stofzuiger kopen? Houd hier rekening mee

Als je een stofzuiger van Philips wil aanschaffen is het handig om jezelf een aantal dingen af te vragen. Zoals het type woning, type vloer, eventuele allergieën, huisdieren en de zuigkracht va neen stofzuiger. Allemaal zaken waar je rekening mee dient te houden om zo het maximale effect te bereiken zodat je jouw huis binnen no-time stofvrij hebt. We hebben alle punten voor jou op een rijtje gezet waardoor de keus voor een nieuwe Philips stofzuiger wat makkelijker wordt.

Type vloer

Het is verstandig om te kijken naar het soort vloer wat je hebt in huis. Heb jij laminaat, PVC, parket, tegels of grindvloeren? Dan is het handig om te kijken naar mondstukken die bij je stofzuiger worden geleverd die geschikt zijn voor harde vloeren. Een combi borstel kan gebruikt worden op elke harde vloer, maar niet op hout. Heb je parket? Dan is het verstandig om te kijken naar een stofzuiger die geleverd wordt met een parketborstel. Als je een stofzuiger op het oog hebt die dit niet heeft, dan kan je natuurlijk altijd overwegen om hem er los bij te kopen, want Philips heeft een uitgebreide collectie aan borstels los te koop.
Heb jij een huis die voornamelijk bestaat uit tapijt?
Dan wil je een stofzuiger die goede prestaties levert op vloerbedekking. Houdt er dan rekening mee dat je kiest voor een tapijtborstel. Vaak is een combiborstel hier prima geschikt voor. Je kunt dan kiezen voor een tapijtstand aan de bovenkant van de borstel. Vooral voor woningen die zowel tapijt als harde vloeren hebben is een tapijtborstel ideaal. Zo kun je tijdens het stofzuigen afwisselen. Als je een los vloerkleed hebt is het handig om de zuigkracht van de stofzuiger wat lager te zetten zodat je niet het vloerkleed omhoogtrekt met de stofzuiger.

Allergie

Als je last hebt van een allergie dan wil je natuurlijk dat je huis extra schoon is. Let hierbij op het soort filter. Je hebt speciale allergie filters, dit wordt ook wel een HEPA-filter genoemd. Dit filter is speciaal voor mensen met ademhalingsproblemen zoals bijvoorbeeld astma of hooikoorts. Dit HEPA- filter is voorzien van een frame met een dun raster. De allerkleinste stofdeeltjes worden vastgehouden in het filter en de uitgeblazen lucht wat uit de stofzuiger komt is hierdoor dus een stuk schoner. In de HEPA- filters heb je verschillende gradaties. Van 10 tot 15. Hoe hoger dit getal, hoe fijner het filter is en hoe meer stofdeeltjes er dus worden tegengehouden.

Dieren

Met huisdieren kan het soms een uitdaging zijn om je huis schoon te houden en alle haren op te zuigen. Als je kiest voor een turboborstel of dierenhaarborstel van Philips dan maakt het het stofzuigen een stuk makkelijker. De borstels zijn speciaal gemaakt om dierenharen grondig op te zuigen. De borstels maken ronddraaiende bewegingen waardoor de haren beter worden opgetild. Deze borstels zijn ook ideaal voor je vloerkleed of de bank.